Evenimente

 • Procesul de recertificare a Unității de Integrare a Forțelor NATO România a fost finalizat cu succes

  Data publicării: 09/05/2023
  Ne face plăcere să anunțăm că procesul de recertificare a Unității de Integrare a Forțelor NATO România, care a început cu 8 luni în urmă, a fost finalizat cu succes! Această realizare reafirmă angajamentul nostru neclintit față de misiunea NATO de a menține pacea și securitatea în regiune. Echipa noastră și-a demonstrat angajamentul față de standardele înalte așteptate și a...(mai mult)
 • Corpul Aliat de Reacție Rapidă (ARRC) dislocat în România pentru a conduce exercițiul STEADFAST JUPITER 23 (STJU23)

  Data publicării: 09/04/2023
  Astăzi am primit la graniță primele convoaie sosite din partea ARRC. Acest comandament multinațional va fi staționat în București în perioada septembrie-octombrie. STJU 23 este un exercițiu multinațional NATO menit să sporească coeziunea Alianței și interoperabilitatea dintre forțele armate ale țărilor NATO. NFIU România are un rol activ in ceea ce priveste recepția, staționarea și deplasarea către destinația finală a...(mai mult)
 • Vizita unei echipe din partea Brigăzii Sprijin a Diviziei 3 Infanterie și a Batalionului 436 de Mișcare și control

  Data publicării: 08/22/2023
  Am primit vizita unei echipe conduse de COL McDonough Jennifer, comandantul Brigăzii Sprijin a Diviziei 3 Infanterie și LTC Waage Eric, comandantul Batalionului 436 de Mișcare și control. Pe timpul întâlnirii, comandantul NFIU ROU, colonelul Tiberiu COJOCARU, a evidențiat statutul actual, rolurile și responsabilitățile unității noastre, urmate de discuții privind viitoarea cooperare.(mai mult)
 • Studentii din cadrul Georgia Institute of Technology au revenit in vizita

  Data publicării: 07/13/2023
  Fostul președinte al SUA, John F. Kennedy, a spus odată că „Tinerii sunt cea mai valoroasă resursă a lumii şi cea mai mare speranţă a ei pentru viitor.”, astfel, astăzi am avut șansa să întâlnim un grup de studenți de la Georgia Institute of Technology din Atlanta, Statele Unite ale Americii și să aruncăm o privire asupra acestui viitor, care...(mai mult)
 • Vizita Reprezentantului Senior Național al Franței

  Data publicării: 06/20/2023
  Reprezentanții Seniori Naționali se ocupă de bunăstarea administrativă și socială a comunității militare naționale reprezentate și reprezintă, de asemenea, punctul de contact pentru conducerea comenzii în toate subiectele referitoare la chestiuni naționale tipice. Pe timpul întâlnirii, comandantul NFIU ROU, colonelul Tiberiu COJOCARU, a evidențiat statutul actual, rolurile și responsabilitățile unității noastre, urmate de discuții fructuoase privind viitoarea cooperare.(mai mult)