Evenimente

 • Vizita Șefului Apărării din Ungaria

  Data publicării: 03/23/2022
  În data de 23 martie, am primit vizita Șefului Apărării din Ungaria, generalul-locotenent Romulusz Ruszin-Szendi. Locțiitorul NATO Force Integration Unit, comandorul Jaime BARON, a prezentat specificul unității și misiunea acesteia, urmate de înscrierea distinsului oaspete în cartea de onoare a NFIU ROU. Cu ocazia vizitei, generalul-locotenent Romulusz Ruszin-Szendi a avut oportunitatea de a îi întâlni pe ofițerii și subofițerii săi...(mai mult)
 • Vizita comandantului Comandamentului Terestru Aliat

  Data publicării: 02/25/2022
  Pe 25 februarie am primit vizita comandantului Comandamentului Terestru Aliat, generalul-locotenent Roger L. Cloutier Jr. Colonelul Cristian Ivănescu, comandantul NFIU ROU, a prezentat specificul unității, misiunea și sarcinile, urmate de o discuție despre provocările actuale.(mai mult)
 • Schimbarea Comenzii Unității NFIU România

  Data publicării: 11/05/2021
  Vineri, 5 noiembrie 2021, căpitan-comandorul Jaime Baron a predat comanda Unității de Integrare a Forțelor NATO colonelului Cristian Ivănescu, în cadrul unei ceremonii de schimbare a comenzii la sediul instituției. Ceremonia a fost prezidată de comandantul MND-SE, general de brigadă Cristian Dan, care a încredințat culorile drapelului NFIU România noului comandant al unității noastre, col. Cristian Ivănescu. Am fost, de...(mai mult)
 • Vizita reprezentanților Comandamentului Forțelor Terestre Aliate NATO

  Data publicării: 10/28/2021
  Pe 28 octombrie am primit vizita a doi reprezentanți ai Comandamentului Forțelor Terestre Aliate NATO (LANDCOM) din Izmir, Turcia, care au prezentat personalului NFIU ROU rolul și sarcinile principale ale Echipelor de Integrare a Capabilităților și Forțelor (CFIT). Scopul principal al CFIT este de a sprijini integrarea rapidă și fără sincope a forțelor, comenzilor și capacităților interoperabile ale Structurii de...(mai mult)
 • Schimbarea Comenzii Unității NFIU România

  Data publicării: 10/01/2021
  Joi, 30 septembrie 2021, Lt. Col. Sorin Șoană a predat comanda și culorile drapelului Unității de Integrare a Forțelor NATO România către căpitan-comandorul Jaime Baron, în timpul unei ceremonii de schimbare a comenzii la sediul NFIU, situat în București, România. Ceremonia a fost prezidată de Comandantul MND-SE, generalul de brigadă Cristian Dan, care i-a încredințat drapelul NFIU România locțiitorului comandantului...(mai mult)